Bemutatkozás 

Használt ruha nagykereskedésünk angol használt ruha importjával, feldolgozásával, valamint értékesítésével foglalkozik.
A használt ruha vásárlás: divat és szenvedély - ez munkánk sikeréhez járul hozzá, és újabb kihívásokra ösztönöz bennünket. Szakmai tapasztalataink és tanulmányaink megalapozzák a hitet és elhatározást, mellyel a mindennapokban dolgozunk.

Kreativitás, szaktudásunk és ízlésünk formálja a használt ruha import, az értékesítés útját és jövőképünket. Szem előtt tartjuk a megfizethető árakat, a minőséget és az egyedi darabokat, melyeket a vásárlók kedvelnek és keresnek. Fontos, hogy legyen a ruhákban valami plusz - finomság, vadság, romantika.
A magyar használtruhát kedvelő közösség számára egyedi stíluselemeket, új márkákat és különleges termékeket teszünk elérhetővé az angol használtruha kereskedések kiszolgálása által!

2006-ban alakult cégünk elkötelezett a környezetvédelem, szűkebb-tágabb környezetünk megóvása mellett. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint filozófiánk: törekszünk a használt ruha többszöri újra felhasználására: olyan országokba juttatjuk el azt partnereink révén, ahol az emberek számára ez bizonyos esetekben az egyetlen megoldást jelenti.

Easyget Textile Kft.

Budapesten és Szeged területén használtruha raktárainkból történik az értékesítés. Partnereinkkel való kapcsolatunk együttműködésre és valódi csapatmunkára épül.

Kelet-Európa országai mellett Afrikába, Pakisztánba exportálunk ruhát. Büszkén mondhatjuk, hogy mindkét export piacunk elégedett termékeinkkel, Afrikában személyesen is tapasztalhattuk értékesítési munkánk eredményességét.

A nyersáru budapesti raktárunkba érkezik, ahol az áru feldolgozása és minősítése munkatársaink tapasztalatára alapozva, kemény munkával, csapatmunkában történik.
Az élőmunka precíz, nagy teherbírású, a monotonitást jól tűrő munkatársak kiválasztására ösztönöz bennünket. Számukra minden feltételt biztosítunk ahhoz, hogy a legjobb minőségben végezhessék munkájukat.

Ezt követően a készáru egy része a budapesti vagy szegedi raktárunkba kerül, értékesítésre. Az áru másik részét exportáljuk, Kelet-Európa országaiba, Afrika, Pakisztán területére.

Havonta közel 120 000 kg használt ruhát dolgozunk fel a 2000 m²-es budapesti nagykereskedésünk telephelyén.

Rendszeresen adományozunk használt ruhát rászorulóknak, nagycsaládosok egyesületének. Kapcsolatunk velük harmonikus és jól működő.

Fejlődni és a vevői igényeknek, elképzeléseknek megfelelni - ezek legfontosabb céljaink, melyek megvalósításán mindannyian dolgozunk.

Cégadatok

  • Cégnév: Easyget Textile Kft.
  • Cím: H-1186 Budapest, Besence utca 2.
  • Adószám: 13914972-2-43
  • Közösségi adószám: HU13914972
  • Bankszámla HUF: Magyarországi Volksbank Zrt. 14100237-78978449-01000009
Kérje ajánlatunkat Új boltot nyitnék Van már boltom