Technológia 

Az általunk kialakított technológiai folyamatban minden egyes alkalommal ugyanazon rend szerint történik a használt ruha válogatása, osztályozása, zsákolása.

Kizárólag nyersárut dolgozunk fel, nem vásárolunk válogatott használt ruhát. A piaci igényeknek megfelelően, több mint 200 felé válogatjuk a ruhákat, textíliákat.

Munkatársaink a több hónapos tanulási folyamat során megismerik a vevői igényeket, melyek alapján a ruhák válogatása, összeállítása történik.

Dolgozóink munkáját rendszeresen ellenőrizzük, szigorú kontrollunk azt a célt szolgálja, hogy a saját magunkkal szemben támasztott minőségi követelményeknek mindenkor megfeleljünk.

A válogatott használt ruha egy részét Magyarországon, valamint Szlovákiában, Romániában, Szerbiában, a Balti államokban értékesítjük. Ezen felül jelenleg havonta 3 konténernyi használt ruhát exportálunk főleg Nyugat-Afrikába és Pakisztán területére.

A használt ruha export mellett pamut géprongyot értékesítünk. Kötött áru újrahasznosítása, valamint műanyag hulladék átadás is szerepel mindemellett tevékenységeink közt.
A környezetvédelem szempontjait figyelembe véve arányaiban a legkevesebb szemetet, a környezetünket károsító anyagokat „termelünk”: a nyersáru 99 % -át feldolgozzuk, a műanyag begyűjtő-zsákokat is újrahasznosítjuk, az árunak csupán 1% -a a valódi szemét.

Összességében törekszünk arra, hogy partnereinknek a használt ruha nagykereskedelem terén megszerzett tapasztalataink átadása révén minden segítséget megadjunk.
Büszkék vagyunk rá, hogy üzletfeleink többsége visszatérő vásárlónk!

Csapatmunkában dolgozva, értékeinket, szemléletünket közvetítve lehetünk együtt még sikeresebbek, hogy a használt ruhát választó vásárlók elégedettek legyenek és legközelebb is minket, angol használt ruhadarabjainkat válasszák!

Képgaléria

Kérje ajánlatunkat Új boltot nyitnék Van már boltom