Technológia

ing-recycle
Grad-Rectangle

Cégünk elsősorban angol használt ruhát importál. Telephelyünkön kizárólag nyersárut dolgozunk fel, amiket kézzel és nagy körültekintéssel több mint 250 felé válogatunk, majd csoportosítunk, osztályozunk és zsákolunk.

A szelektálás kritériumait folyamatosan fejlesztjük és a mindenkori vevői igényekhez igazítjuk. Ezekre a szempontokra munkatársainkat több hónapos tanulási folyamattal készítjük fel. Egyúttal rendszeresen és szigorúan ellenőrizzük munkájukat, hogy a megszokott minőséget garantálhassuk.

ing-recycle
Grad-Rectangle
ing-recycle
Grad-Rectangle

Hetente 3 kamion érkezik hozzánk, ami kb. 50-60 tonna nyersárut jelent. Ezt komoly minőségi követelmények mellett kialakított szempontrendszer szerint több mint 250 felé válogatjuk szét. Naponta kb. 12 tonna árut dolgozunk fel.  A válogatott áru csomagolása és a bálázása után a piaci igényekhez igazítva 25-30 kg-os zsákokat, 55 kg vagy 400 kg-os bálákat készítünk.

Termékeinket egyrészt hazai kiskereskedőknek értékesítjük, másrészt külföldre exportáljuk, hetente kétszer. Ezeket hajóval szállítják, ekkor egy-egy konténerbe – a piactól függően – 22-28 tonna áru kerül.

ing-recycle
Grad-Rectangle
ing-recycle
Grad-Rectangle
Cégünk elkötelezett a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem mellett. Így különös figyelmet fordítunk arra, hogy a lehető legkevesebb szemetet termeljük. A nyersáru 99 %-át dolgozzuk fel és a begyűjtőzsákokat is újrahasznosítjuk.