Rólunk

Az EasyGet küldetése

Cégünk 2006 óta foglalkozik használtruha-kereskedéssel, kizárólag nyersáru feldogozásával, amit kézzel és szigorú minőségellenőrzés mellett válogatnak munkatársaink, több mint 250 csoportra. A már kiválogatott ruhák egy részét Magyarországon, Romániában,  értékesítjük. Továbbá Nyugat-Afrikába és Pakisztánba exportáljuk.

 

Havonta 250 000 kg használt ruhát dolgozunk fel, 3000 m²-es budapesti telephelyünkön.

 

A használt ruha eladáson túl, pamut géprongyot értékesítünk.

 

Fejlődésünk és fejlesztéseink során a legmeghatározóbb szempontunk a fenntartható fejlődés és a környezettudatosság, hiszen a textilipar felel a szén-dioxid kibocsátás több mint 5 %-áért. Hiszünk abban, hogy a használt ruha, nem rongy és ezzel esélyt adhatunk arra, hogy a ruhaipar által okozott környezetkárosító hatások csökkennek. Napjainkban csak az Egyesült Királyságban percenként 2 tonna ruhát vásárolnak és 11 millió darab ruhát dobnak ki minden héten. Ugyanakkor a károsanyag kibocsátás mértéke egy fehér ing vásárlásával akkora, mintha 56 kilométert tettünk volna meg autóval és egy átlagos poló gyártásának vízszükséglete 2 700 liter.

 

A használt ruhák többszöri újrahasznosításával és újrafelhasználásával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy csökkenthető legyen a szemét, a károsanyag-kibocsátás és mérsékelhető legyen az újak vásárlása.

Menedzsment

kovacs-zoltan-uv

Kovács Zoltán

ügyvezető
gal-zoltan-uzvez

Gál Zoltán

üzemvezető
bognar-krisztina-min-ell

Bognár Krisztina

minőségellenőrzési-osztály vezető

Image filmünk

Nézz körbe nálunk